Boerenkamplaan 54, Someren 0493 491439

Onze productieafdeling is ingedeeld in drie delen. Broodbakkerij, banketbakkerij en de snij- en inpakruimte. Alle producten die afgebakken worden, worden in de broodbakkerij gemaakt. Van het volkorenbrood tot aan de schuimkransjes met Kerst. Met de productieruimte vlak achter de winkel kunnen we er voor zorgen dat alles letterlijk warm in de winkel komt te liggen.
In de banketbakkerij ligt de temperatuur iets lager. Geen ovens hier maar machines om bijvoorbeeld cakebeslag te maken of om de slagroom luchtig te kloppen. Chocolade bollen, luxe vlaaien of lekkere slagroomtaarten: hier worden ze gemaakt.
Als laatste de ruimte waar het brood wordt gesneden en verpakt. Wanneer het voldoende is afgekoeld snijden we het brood op een bandsnijmachine (vergelijk het maar met een lintzaag maar dan met heel veel zagen naast elkaar). Door het daarna in plastic te verpakken blijft het brood lekker lang mals.
Vanuit alle drie deze afdelingen komen de producten uiteindelijk in de winkel (of de bezorgbus) terecht om zo uiteindelijk op uw bord te belanden.